Blackmasters-VIP-VIPclub-gay-club-Gaysextoys-Gaysexshop-MisterB-Fetish-gayshop-kinky-gaytoys-sextoys-Oxballs-korting

VIP-klant bij Blackmasters worden

Ben je vaste klant bij Blackmasters?
Wordt dan VIP-klant en ontvang altijd 20% korting op al je aankopen!


Als je regelmatig besteld bij Blackmasters dan kun je VIP-klant worden. Join the VIP-club! 

Voor onze VIP-klanten doen wij graag iets extra's, springen we direct in de houding en stellen we ons extra dienstbaar op. Als je vaker besteld bij Blackmasters dan kun je een VIP-account krijgen. VIP-accounts hebben altijd 20% korting op alle aankopen, deze korting wordt automatisch in mindering gebracht bij het afronden van je bestelling. Naast extra service en iets meer functionaliteit in onze webwinkel zijn er voor VIP-klanten exclusief producten beschikbaar, zie je de nieuwste producten altijd als eerste, en gaan we in de toekomst VIP-klanten nog meer bieden.... VIP-klanten kunnen gebruik maken van de extra voordelen van de VIP-club zoals de vaste korting van 20% op al je aankopen, altijd geldig net zo lang je VIP-klant bent. 
 

Hoe kun je VIP-klant worden bij Blackmasters


VIP-klant kun je niet zomaar worden. Het is bedoeld voor onze vaste klanten die regelmatig bij ons bestellen én die willen wij graag een extra korting geven. Als VIP-klant is de korting van 20% gekoppeld aan het klantaccount. Je hoeft dus niet steeds kortingscodes in te vullen, jouw korting wordt altijd automatisch in mindering gebracht op alle producten, direct bij het afronden van een bestelling.

Er zijn een aantal voorwaarden om VIP-klant te kunnen worden:

 • Je moet een klantaccount hebben bij Blackmasters.
  Éenmalige bestellingen gedaan zonder klantaccount tellen niet mee omdat hier geen vaste korting aan toegekend kan worden.

 • Je besteld regelmatig bij Blackmasters en dus mag je dan VIP-klant worden.
  Je hebt een bestelgeschiedenis opgebouwd van minimaal € 500,- en minimaal 5 bestellingen geplaatst.

 • Retouren en/of bestellingen gedaan zonder een klantaccount tellen hierin niet mee. Meerdere klantaccounts samenvoegen kan niet.
  Het aantal bestellingen en het bestelbedrag zoals weergegeven in je klantaccount zijn hiervoor bindend.

 • Als je voldoet aan bovengenoemde punten dan ben jij VIP-klant en kun je gebruik maken van de voordelen van de VIP-club.
  Je moet wel zelf even kenbaar maken bij de klantenservice dat je VIP-klant wilt worden zodat wij jouw klantaccount kunnen aanpassen.

Heb je vragen over een VIP-account ?

Heb je nog vragen over een VIP-account, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is van 9:00 uur t/m 22:00 uur bereikbaar, telefonisch, via de live-chat in de webwinkel, via het contactformulier of per email. Heb je reeds een klantaccount bij Blackmasters maak dan gebruik van het ticketsysteem binnen je klantaccount. Tickets worden altijd met voorrang behandeld door onze klantenservice.

Logo Gayshop Blackmasters | Gaytoys | Gaystore | Gay Sexshop