Verzendmethoden

Hieronder een overzicht van de beschikbare verzendmethoden

Je kunt de gewenste verzendmethode kiezen tijdens het afronden van de bestelling. Zorg er bij het aanmaken van een factuur/verzend-adres voor dat de combinatie van postcode en huisnummer correct zijn zodat de juiste keuzeopties getoond kunnen worden voor jouw postcode-gebied. Het afronden van een bestelling lukt altijd maar bij een onjuiste combinatie van postcode en huisnummer zijn de extra opties zoals hieronder in de afbeelding weergegeven niet beschikbaar. Uiteraard verzenden wij heel discreet in een onbedrukte doos die stevig is dichtgeniet, het pakketje heeft dus géén enkel kenmerk van onze webwinkel.

Gratis verzending Nederland, België en Duitsland

Wij verzenden gratis naar huisadressen, postbussen, PostNL en Kariboo afhaalpunten.
Vandaag voor 19:00 uur besteld, Morgen in huis of bij het afhaalpunt. Bezorging binnen Nederland en België is op maandag tot/met zaterdag. Kies zelf de gewenste bezorgdag en/of andere verzendopties. Brievenbuspakje is eveneens mogelijk voor producten die qua formaat en aantal door een brievenbus passen. Het winkelsysteem berekend automatisch of de inhoud van jouw winkelwagentje verzonden kan worden als brievenbuspakje waarna deze optie wordt getoond, zoniet dan is Brievenbuspakje niet geschikt voor jouw bestelling en wordt deze als pakket verzonden. Brievenbuspakje is alleen beschikbaar binnen Nederland. Bestellingen die op zaterdag voor 15:00 uur bij ons binnen komen worden nog dezelfde dag verzonden en zowel binnen Nederland als België op maandag bezorgd. Bestellingen die op zondag worden geplaatst worden op maandag door ons verzonden.


postNL

 

Kariboo

 

 

Verzending PostNL en EPS


Onze pakketten worden verzonden met PostNL/EPS en UPS. Standaard verzenden is gratis naar huisadressen, postbussen en afhaalpunten voor zowel Nederland als België. Ook Brievenbuspakje is mogelijk en verzenden als Brievenbuspakketje is gratis, deze keuze is afhankelijk van het soort en het aantal artikelen beschikbaar, ons systeem berekend automatisch of Brievenbuspakje gebruikt kan worden voor de bestelling.

Zorg er bij het aanmaken van een factuur/verzend-adres voor dat de combinatie van postcode en huisnummer correct zijn zodat de juiste keuzeopties getoond kunnen worden zoals in onderstaande afbeelding. Bij een onjuiste combinatie van postcode en huisnummer kan het winkelsysteem niet de juiste opties berekenen en wordt onderstaande afbeelding niet getoond.

postNL-gratis-verzenden-verzending-gayshop-gaystore-gaytoys-pakjegemak-kiala-bezorgen-bezorging
Maandagbezorging is beschikbaar voor zowel Nederland als België en is een standaard gratis verzendoptie. Voor Avondbezorging, Niet bij buren bezorgen en/of Extra vroeg (vanaf 8:30 uur) beschikbaar op het PostNL afhaalpunt worden verzendkosten van € 1,95 berekend. De track & trace link is na het verwerken van jouw bestelling direct beschikbaar binnen je klantaccount en ontvang je in de loop van de dag per email. Als je had besteld zonder een klantaccount aan te maken dan kun je de link 'Bestelling en Status bekijken' gebruiken, onderaan in de webwinkel om de status van je bestelling te bekijken. 

Kiala

 

 

Verzending naar een Kiala afhaalpunt

Voor zowel Nederland als België is het mogelijk jouw bestelling te verzenden naar een Kiala afhaalpunt. Afhankelijk van de openingstijden van betreffend afhaalpunt (vaak ook op zondag) kun je het pakketje afhalen wanneer het jou uitkomt. Let er bij de keuze voor Kiala wel op dat verzending met Kiala soms een dag langer duurt dan een normale verzending. Je ontvangt van Kiala een email wanneer jouw pakketje beschikbaar is op het gekozen afhaalpunt.

Bij de keuze voor verzending met Kiala berekend het winkelsysteem automatisch het dichtsbijzijnde Kiala-punt in jouw postcode-gebied. Je hoeft dus verder niets te doen dan Kiala selecteren als verzendmethode zoals in onderstaande afbeelding. Zorg er voor dat de adresgegevens van jouw bestelling juist zijn zodat het juiste Kiala-punt automatisch gekozen kan worden. De verzendkosten voor Kiala zijn € 3,95 voor zowel Nederland als België. Voor Spanje, Frankrijk en Luxemburg zijn de verzendkosten € 5,95. Houdt er rekening mee dat pakketjes verzonden met Kiala, gemiddeld één dag langer onderweg zijn dan bij onze andere verzendmethoden.

Kiala-verzendmethoden-gayshop-gaystore-gaytoys-verzenden-verzending

 

 

UPS

 

Verzending naar andere Europeese landen

Blackmasters verzendt naar de meeste Europese landen. Voor Nederland, België en Duitsland is de verzending gratis, voor andere Europese landen worden verzendkosten berekend. De verzendkosten voor alle Europeese landen zijn beschikbaar tijdens het afronden van de bestelling. Een overzicht van de belangrijkste landen zijn hieronder vermeld.

 
    Land: Webwinkel: Verzendkosten: Gratis verzenden bij: Bezorgtermijn:  
    België www.blackmasters.be Gratis -  Volgende dag  
    Nederland www.blackmasters.nl Gratis -  Volgende dag  
    Duitsland www.blackmasters.de Gratis -  24-48 uur  
    Luxemburg www.blackmasters.eu € 7.95 € 75,- en meer 24-48 uur  
    Denemarken www.blackmasters.eu € 9.95 € 100,- en meer 24-48 uur  
    Frankrijk www.blackmasters.fr € 7,95 € 100,- en meer 48-72 uur  
    Italië www.blackmasters.it € 12,95 € 150,- en meer 72-96 uur  
    Spanje www.blackmasters.es € 14,95 € 150,- en meer 72-96 uur  
    Verenigd Koninkrijk www.blackmasters.co.uk £ 7,50 £ 100,- en meer 48-72 uur  
    Oostenrijk www.blackmasters.eu € 7,95 € 100,- en meer 48-72 uur  
    Polen www.blackmasters.eu € 14,95 € 150,- en meer 48-72 uur  
    Noorwegen www.blackmasters.eu € 14,95 € 150,- en meer 48-72 uur  
    Finland www.blackmasters.eu € 12,95 € 150,- en meer 48-72 uur  
    Zweden www.blackmasters.eu € 14,95 € 150,- en meer 48-72 uur  

 

Vragen over de verzendmethoden ?

Heb je nog vragen over de verzendmethoden, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is van 9:00 uur t/m 22:00 uur bereikbaar, telefonisch, via de live-chat in de webwinkel, via het contactformulier of per email. Heb je reeds een klantaccount maak dan gebruik van het ticketsysteem binnen je klantaccount. Tickets worden altijd met voorrang behandeld door onze klantenservice.

Blackmasters | Fetish Gaysexshop | Kinky Gaysextoys