Herroepingsrecht en RMA


Als je had besteld zonder een klant-account aan te maken gebruik dan onderstaand formulier, als je wel een klant-account hebt meldt je RMA dan vanuit je klant-account.Een product melden om te ruilen:


Als je een product wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door dit aan ons kenbaar te maken via onderstaand formulier. Het is handig om eerst even te controleren of het gewenste product ook voorradig staat en dus direct leverbaar is. De kosten van de retourzending van jou thuis naar ons magazijn zijn, op uitzonderingen na, voor eigen rekening. De verzendkosten voor de vervangende producten nemen wij voor onze rekening. Het is niet mogelijk om vervolgens nomaals te ruilen of alsnog te retourneren, zorg dus dat je met zekerheid het juiste vervangende product besteld. Als je een product wilt ruilen voor een ander product met een andere prijs dan kan dit verrekend worden, onze klantenservice neemt naar aanleiding van jouw RMA contact met je op per email om dit vooraf te overleggen.

Gebruik onderstaand formulier om je bestelling en bestelgegevens te laden. Vervolgens kun je éénvoudig de product(en) aanvinken welke je wilt ruilen en aangeven welke product(en) je hiervoor wilt ontvangen. Na ontvangst van jouw retourzending verzenden wij de vervangende producten nog dezelfde dag. Als je had besteld met een klant-account dan kun je nog éénvoudiger product(en) aanmelden om te ruilen vanuit je klant-account.


Herroepingsrecht; product(en) melden om te retourneren:


Je hebt het recht je bestelling (of een deel daarvan) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt altijd het volledige aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. De kosten van de retourzending van jou thuis naar ons magazijn zijn, op uitzonderingen na, voor eigen rekening. De kosten voor het verzenden met PostNL bedragen € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de tarieven van andere vervoerders de website van betreffende vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Na ontvangst van jouw retourzending zullen wij vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag in de meeste gevallen nog dezelfde dag, uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na aanmelding van jouw RMA terugboeken mits de product(en) reeds in goede orde retour ontvangen zijn.

Gebruik onderstaand formulier om je bestelling en bestelgegevens te laden. Vervolgens kun je éénvoudig de product(en) aanvinken welke je wilt retourneren en het gewenste bankrekeningnummer of Paypal-account vermelden voor terugbetaling. Als je de bestelling had betaald met AfterPay dan zullen wij het bedrag van de creditfactuur rechtstreeks bij AfterPay in mindering brengen. Als je had besteld met een klant-account dan kun je nog éénvoudiger product(en) retour melden vanuit je klant-account.

Er is ook een Modelformulier voor Herroeping beschikbaar, deze kun je invullen en naar voorkeur verzenden per post of per email.

*RMA is de term die wij gebruiken voor het hele proces van ruilen en/of retourneren.

Bestelgegevens


* Verplichte velden