Over Blackmasters

Discover your dark side

Welkom bij fetish gaysexshop Blackmasters. Blackmasters biedt een shop-in-shop concept van de beste merken op fetish gebied. MisterB, Blackmasters, Oxballs en tal van andere merken zijn samengevoegd tot één overzichtelijke webwinkel met de beste kinky gaysextoys, 100% gericht op gaymannen. Gratis verzending Nederland, België en Duitsland.

Blackmasters is dé fetish gayshop met alles op het gebied van kinky, bondage, bdsm, puppyplay en fetish gaytoys & gear. Blackmasters levert alle getoonde producten direct uit voorraad en jouw bestelling wordt al de volgende dag bij je thuis of bij een afhaalpunt bezorgd. Blackmasters staat voor kwaliteit en de beste service.

Blackmasters staat als fetish gaystore al vele jaren bekend om zijn service en kwaliteit. Met een veilige en overzichtelijke webwinkel, een ruime keuze aan verzend- en betaal-methoden, een groot assortiment en snelle levertijd. Er zijn meedere webwinkels van Blackmasters, afgestemd op andere Europese landen en zoveel mogelijk in de talen van de belangrijkste landen.

Ben je vaste klant bij Blackmasters? Wordt dan VIP-klant en ontvang 10% korting op al je aankopen!
Join the VIPclub!  Als je vaker besteld bij Blackmasters dan kun je een VIP-account krijgen. VIP-accounts hebben altijd 10% korting op alle aankopen, deze korting wordt automatisch in mindering gebracht bij het afronden van je bestelling. Daarnaast zijn er voor VIP-klanten exclusief producten beschikbaar, zie je de nieuwste producten altijd als eerste, en gaan we in de toekomst VIP-klanten nog meer bieden....

Het bedrijf, de webwinkel en het assortiment

Blackmasters is vanuit een passie voor Kinky en BDSM onstaan en de webwinkel is 1 januari 2005 gestart. Blackmasters is inmiddels als merknaam onderdeel van Planet-Earth, een krachtig bedrijf met jarenlange ervaring in de verkoop van erotische producten. Het team achter Blackmasters heeft zelf affiniteit met de scene en kan je alles vertellen mocht je vragen hebben over een product of de toepassing. Blackmasters heeft in de huidige opzet gekozen voor een shop-in-shop concept van de beste merken en is daarmee de grootste Fetish gaysexshop. Onze nieuwe webwinkel is veilig en overzichtelijk en toont alleen de producten die wij direct vanuit ons magazijn kunnen verzenden. Een snelle en discrete levering is dus gegarandeerd. Voor Nederland, België en Duitsland berekenen wij geen verzendkosten, de verzendtarieven voor andere Europese landen vindt je hier. Blackmasters biedt alle gangbare betaalmethoden en er zijn meerdere verzendopties beschikbaar zoals zelf je bezorgdag en -tijd kiezen of direct verzenden naar een PostNL of Kiala afhaalpunt.

Wij garanderen jouw privacy, discretie en veiligheid in onze webwinkel. Persoonlijke gegevens die je ons stuurt, worden gecodeerd naar ons verzonden (SSL), verwerkt en opgeslagen in een beveiligde omgeving. Niemand heeft iets met jouw gegevens of wat je besteld te maken, daar zorgen wij voor. Onze servers, ICT en software worden beheerd door Planet-Earth BV, ons eigen facilitaire bedrijf, de 'kluis' voor jouw gegevens waar niemand bij kan. Uiteraard wordt jouw bestelling verzonden in een blanco doos zonder enig kenmerk van onze webwinkel.


Heb je vragen of opmerkingen ?

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is van 9:00 uur t/m 22:00 uur bereikbaar, telefonisch, via de live-chat in de webwinkel, via het contactformulier of per email. Heb je reeds een klantaccount bij Blackmasters maak dan gebruik van het ticketsysteem binnen je klantaccount. Tickets worden altijd met voorrang en zoveel mogelijk direct behandeld door onze klantenservice.


GaySexShop-Blackmasters-GaySexToys